Daten met grote piemels

Daten met grote piemels

Na een gezellig avondje met die ó zo leuke jongen belanden jullie samen in bed. Je verdrinkt bijna in zijn prachtige blauwe ogen en hij blijkt ook nog eens een prachtige sixpack te hebben. Maar zodra je zijn broek naar beneden doet, verdwijnt je opwinding nog sneller dan hij gekomen is. Seriously, zo klein?!

Blijkbaar zijn er heel wat vrouwen die zo denken, tenminste, dat beweert de site 7orbetter.com. Zij hebben een datingsite opgericht waar je alleen mannen vindt met een penis van 7 inch of groter. Dit is een slordige 17,8 centimeter, een stukje groter dan het gemiddelde van de Nederlandse man dus.

De oprichter van de site heeft ook een datingsite voor sugar daddy’s online staan. Duidelijk is dat er gezocht wordt naar een uitzonderlijk publiek. Je vindt hier mannen die je niet zomaar in het normale dating circuit zal tegenkomen. Want wees eerlijk; als jij een leuke jongeman tegen het lijf loopt, is de eerste vraag die je stelt niet of hij wel een piemel van achttien centimeter heeft, toch?

Er blijken dan ook best wel wat enthousiaste vrouwen te zijn die het er allemaal over eens zijn: size does matter. Een beetje oppervlakkig misschien? Tenslotte staat een grote piemel niet garant voor goede seks en hoe groot hij ook geschapen is, dit zegt niks over zijn karakter. Right?

Maar voor de ladies die hier nogal zwaar aan tillen, biedt dit misschien wel een goede uitkomst. Je weet tenminste waar je aan toe bent en je vindt meteen wat je zoekt. Oftewel: geen tijdverspilling, raden, hopen en bidden meer dat de man van je dromen ook de piemel uit je stoutste dromen heeft. Voortaan weet je dit al voor je überhaupt aan de eerste date begint.

Fotocredits:
Life By Me

Share This

About the author