Daten met een sugar daddy

Daten met een sugar daddy

Wil je wel eens flink verwend worden, zou je heel graag met een man met veel geld willen daten en ben je gek op luxe? Echte gold diggers zijn op zoek naar een sugar daddy, de man die ze alles kan geven wat hun hartje maar begeert. Daten op basis van inkomen blijkt steeds populairder.

De site seekingarrangement.com werkt met sugar daddy’s en sugar baby’s. Als sugar daddy ben je een rijke, respectvolle man die alles uit het leven wil halen, het liefst met een netto-inkomen van 100.000 dollar per jaar of meer. Sugar baby’s zijn aantrekkelijke, intelligente vrouwen die opzoek zijn naar een date die ze in de watten legt en waardoor ze emotioneel en financieel geholpen kunnen worden.

sugar daddy2Misschien hopen vrouwen een charmante Christian Grey tegen het lijf te lopen of zijn ze gewoon gek op geld, seekingarrangement.com is in ieder geval een ontzettend succesvolle datingsite. Er zijn ook zeker succesverhalen op internet te vinden van mensen die elkaar hier gevonden hebben. De vraag is of ze echt compleet head over heals in love zijn of dat het meer om geld en uiterlijk gaat.

Een jonge meid, begin 20, vertelt hoe zij sugar baby werd. ”Het had in het begin niks te maken met geld, ik was gewoon verveeld.” Omdat ze een vreemde taal aan het leren was, verbleef ze voor korte tijd in het buitenland en wilde ze wel een avontuurtje. Dit vertelde ze dan ook meteen aan de sugar daddy waarmee ze op date ging en hij vond het prima. ”Er volgde meerdere afspraakjes en ik werd overladen met cadeautjes. Ik kreeg de meest dure spullen en werd met een limousine van vijfsterrenhotels naar luxueuze resorts gebracht. Uiteindelijk bleek mijn sugar daddy toch verliefd te zijn geworden, ik voelde me schuldig.” Eigenlijk zou ze tijd met haar sugar daddy moeten doorbrengen omdat ze graag bij hem was, maar in de tussentijd was het geld toch belangrijker geworden. Haar gevoel zei dat ze geen nieuwe cadeautjes meer moest aannemen, maar ondertussen wilde ze zo veel mogelijk van zijn geld profiteren. ”Eigenlijk zou ik de cadeautjes moeten weigeren en hem om niks meer moeten vragen, maar ik wil nog zo graag die ene tas van Chanel en dat prachtige dure jurkje.”

Het mag duidelijk zijn dat echte relaties gebaseerd op ware liefde lastig te vinden zijn op seekingarrangement.com. Tenslotte is gelijkwaardigheid een belangrijke eis voor een goede relatie en wanneer je date met een rijke man die zijn geld maar al te graag aan jou uitgeeft, is dit soms lastig. Lijkt het je toch wel wat, zo’n sugar daddy? Goed nieuws! Naast onder andere de Verenigde Staten, Canada, Australië en Engeland is seekingarrangement.com ook actief in Nederland.

Bronnen:
Seekingarrangement
Thought Catalog

Foto credits:
Cash Revenu
Seekingarrangement

Share This

About the author