Cougar worden voor de bevruchting

Cougar worden voor de bevruchting

Als cougar val je op jongere mannen. Het is niet alleen fijn dat zo´n jonge vent het lang vol kan houden in bed en vaak ook nog een lekker strak lichaam heeft, er is namelijk nog een fijne bijkomstigheid. Met een jonge man is de kans op bevruchting veel groter. 

Heb je een mooie jongeman aan de haak geslagen? Heel goed! De kans dat je zwanger kunt raken van zo´n man is namelijk een stuk groter dan wanneer je iemand van je eigen leeftijd kiest.

Leeftijd en zwanger worden

Rammelende eierstokken? Met name wat oudere vrouwen hebben moeite om zwanger te worden. Hoe ouder je wordt, hoe lastiger het is om op een natuurlijke manier voor bevruchting te zorgen. Niet alleen je eigen leeftijd is daarbij van belang, maar ook de leeftijd van je partner. Ben je zelf al tegen de veertig en heb je een man die nog ouder is, dan zal zwanger worden niet zo gemakkelijk meer blijken te zijn.

Kinderwens

Ben je al wat ouder en heb je toch nog een kinderwens? Dan is het dus verstandig om een jonge man te daten. Wanneer jouw eicellen nog jong zijn, kunnen ze de gebreken van een oudere spermacel prima opvangen. Als jij zelf ook al wat ouder bent, gaat dit echter niet meer zo gemakkelijk. Een jonge spermacel doet het dan een stuk beter.

Cougar

Vroeger waren het vooral mannen die op latere leeftijd met jonge meiden aan de haal gingen, maar tegenwoordig wordt de cougar ook steeds meer gezien. Deze ervaren vrouwen genieten van een jonge man die soms wel dertig of veertig jaar jonger is dan zijzelf. Maar ook op je veertigste kun je een relatie beginnen met een jongere man. Het heeft in ieder geval een positief effect op de kans dat je bevrucht wordt.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author