Cameron Diaz en haar Body Book

Cameron Diaz en haar Body Book

Cameron Diaz is nu niet alleen in films te zien, maar is ook met haar prachtige lichaam te bewonderen op de voorkant van haar eigen boek The Body Book. In dit boek pleit ze voor een gelukkiger, gezonder en positiever leven.

Cameron Diaz is al jarenlang een rolmodel voor veel vrouwen. Ze is krachtig en mooie vrouw die weet wat ze wil. Bovendien heeft ze in haar leven heel wat geleerd over een gezonde levensstijl en een bijpassend lichaam. Want waarom zouden we ons alleen maar richten op knap en bekend zijn? Jonge meisjes kunnen zoveel meer uit het leven halen door blij te zijn met hun eigen lichaam.

En ook voor mannen hoeven we echt niet alles te doen om ze tevreden te houden. Haal je keurig al je schaamhaar weg voor je lover? De 41-jarige actrice vindt dit niet nodig. ‘Schaamhaar is als een gordijn dat je mysterieus maakt voor degene die je wil veroveren. En laat ons eerlijk zijn, de grote schaamlippen zijn niet immuun voor de zwaartekracht. Wil je echt een kale vagina voor de rest van je leven? Het is natuurlijk een persoonlijke beslissing, maar overweeg toch eens om de boel wat aangekleed te laten.’

Cameron Diaz heeft een bijzondere kijk op het vrouwelijk lichaam. Nieuwsgierig naar haar schrijfkwaliteiten? The Body Book is voor €17,99 te koop.

Share This

About the author