Cadeau ideetjes voor hem

Cadeau ideetjes voor hem

Mannen en cadeautjes; het blijft lastig. Want wat doe je cadeau aan je vriend als jullie nog maar drie maanden samen zijn? En wat geef je aan de man waar je al twaalf jaar mee getrouwd bent? Wij helpen je op weg met een aantal cadeau ideetjes voor je grote liefde.

Uitje

Gezellig samen wat leuks doen, is natuurlijk altijd leuk. Geef hem twee bioscoopbonnen cadeau (en dan maar hopen dat hij jou meeneemt), ga een dagje zwemmen in een subtropisch zwembad, reserveer een plaatsje in zijn favoriete restaurant of neem hem mee uit lunchen. Evenementen, festivals, pretparken of musea kunnen ook heel leuk zijn. Wil je iets op een andere dag doen, maar het hem wel vast cadeau geven? Maak dan zelf een waardebon met wat plaatjes en een lieve tekst.

Eten en drinken

De meeste mannen houden wel van lekker eten en drank, dus daarmee zit je altijd goed. Is hij een bierdrinker? Laat dan bierflesjes met een speciaal etiket maken, of bedruk je eigen bierviltjes met een leuke foto van jullie samen. Flessen wijn kun je ook gemakkelijk personaliseren. Pak je fles wijn of je biertje in met een mooi glas en wat lekkers erbij.

Cadeautjes strik2Spannend avondje

Waar mannen naast eten en drank nog meer van houden? Seks natuurlijk! Heeft je vriend wel eens gezegd dat hij niets voor zijn verjaardag hoeft behalve jou? Koop dan deze sexy strik om jezelf mee in te pakken. Een lekkere massageolie doet het ook goed, mits je hem er een heerlijke massage mee geeft natuurlijk.

Koken

Zit er een keukenprinses in jou verscholen? Ga dan thuis aan de slag om een heerlijk, romantisch diner voor hem te bereiden. Kaarsjes aan, zijn favoriete gerecht op zijn bord en een prachtvrouw die het allemaal voor hem regelt; beter kan niet toch? Als dessert is chocoladefondue misschien een leuk idee.

Kleding

Toegegeven, de meeste mannen zijn niet zo van de kleding. Toch zal hij het waarschijnlijk wel kunnen waarderen als jij een mooi shirt voor hem uitzoekt of een leuke boxer voor hem koopt. Dat scheelt hem in ieder geval weer een bezoekje aan het winkelcentrum. Een riem doet het vaak ook wel goed.

Fotocredits:
Kontrol

Share This

About the author