Bizar: Seks met Google Glass

Bizar: Seks met Google Glass

Ken je Google Glass? Met deze nieuwe bijzondere bril die werkt als een computer worden beelden voor jouw ogen geprojecteerd. Dit kun je in de toekomst zelfs gaan gebruiken in de slaapkamer. Op deze manier is het niet alleen mogelijk om jouw eigen perspectief te zien, maar ook het perspectief vanuit je vriend of de andere kant van de kamer. 

Het lijkt nog iets heel geks, tijdens de seks niet alleen je vriend kunnen zien, maar ook zijn uitzicht en bovendien het beeld van buitenaf. Google Glass maakt een app waarmee van alle kanten filmbeelden worden gemaakt die vervolgens op jouw eigen bril geprojecteerd worden. Dit biedt een compleet nieuw perspectief waardoor je seks kunt ervaren als nooit tevoren. Tenminste, dat beweren de makers ervan.

Google Glass kan gebruikt worden bij de hele sex experience. Je kunt je bril de opdracht geven de lichten te dimmen en een bepaald romantisch muziekje af te laten spelen als hij aangesloten is op het licht en de geluidsinstallatie. Daarna doet de app waar hij voor gemaakt is; het vertonen van beelden van de seks vanuit meerdere oogpunten. De video wordt opgeslagen en is voor vijf uur lang te bekijken, daarna wordt hij automatisch gewist.

Een spannend idee en veel mensen zullen het best opwindend vinden om meer van de seks te kunnen zien. Maar seks met een Google Glass op je hoofd, dat lijkt toch een beetje raar. Bovendien geeft het bijna het idee dat je zelf mee speelt in een pornofilm.

Fotocredits:
Now You Know This

Share This

About the author