Bijzonder: Moeder baart kind voor haar homoseksuele zoon

Bijzonder: Moeder baart kind voor haar homoseksuele zoon

Je bent homoseksueel, single, maar je hebt ook een sterke kinderwens. Zo zag de situatie van de 27-jarige Kyle er uit. Zijn moeder besloot draagmoeder voor hem te worden waardoor hij nu een zoon heeft. 

Het is nogal wat; je moeder als draagmoeder voor je eigen kind. De 46-jarige moeder bleek hier lichamelijk echter nog toe in staat te zijn en het lukte Kyle om een ei-donor te vinden. Hierdoor kon hij het voor elkaar krijgen om zijn eigen moeder draagmoeder te maken van zijn kind.

Natuurlijk was het wel een grote beslissing. Tenslotte is zwanger worden op latere leeftijd niet zonder risico´s. De moeder van Kyle heeft dit dan ook uitvoerig besproken met haar man en samen zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze de kans moesten wagen omdat ze Kyle een kind gunden.

Een gekke situatie is het wel, want direct na de geboorte had hij er volgens de wet een broertje bij, terwijl hij het jongetje zag als zijn kind. Inmiddels is alles officieel geregeld en staat Kyle geregistreerd als de vader van het kind. Zijn moeder staat niet meer op de geboorteakte en is nu gewoon oma. Ze is dolgelukkig met haar kleinzoon.

Fotocredits:
Daily Mail 

Share This

About the author