Ben je klaar voor een trio?

Ben je klaar voor een trio?

Seks hebben kun je natuurlijk gewoon met z’n tweeën doen, maar sommige mensen vinden het wel spannend om een keer een derde persoon bij hun vrijpartij te betrekken. Het maakt hiervoor niet veel uit of je in een relatie zit of single bent, als je maar wel weet waar je aan begint.

Een groot deel van de Nederlanders droomt stiekem wel eens van seks met meerdere personen. Maar er over fantaseren is nog wat anders dan het daadwerkelijk doen. Want er komt heel wat kijken bij een trio’tje.

Als je al een tijdje in een relatie zit, kan het zijn dat jullie naar meer verlangen. Dat wil niet perse zeggen dat je op elkaar bent uitgekeken of jullie relatie niet goed is, maar soms ben je wel eens nieuwsgierig en zoek je naar wat meer spanning. Uiteraard is het goed om je verlangens met je partner te delen. Maar bedenk je wel dat het voorstellen van een trio niet bij iedereen goed valt. Je vriend kan het als belediging opvatten. Tenslotte is het niet gek als hij na deze vraag denkt dat jij jullie seks niet meer bevredigend genoeg vindt.

Man of vrouw?

Maar als hij nou dezelfde wens blijkt te hebben als jij en jullie het voor je zien om een keer een trio te proberen? Dan is het natuurlijk de vraag of je dit met een extra vrouw of een extra man doet. Over het algemeen delen vrouwen wat makkelijker het bed met een andere vrouw, maar natuurlijk zou het voor jou ook wel eens heel fijn zijn als er een tweede man aan te pas komt. Alle aandacht gaat in dat geval naar jou, mits de tweede man niet biseksueel is. Je vriend moet dit wel aan kunnen.

Trio2

Bekende of onbekende?

Als jullie eenmaal gekozen hebben voor een man of een vrouw, is het belangrijk om na te denken over de persoon die jullie gaan uitnodigen. Seks met iemand die voor jullie beide bekend is, zorgt voor vertrouwen en wat meer ontspanning. Maar aan de andere kant kan het ook ongemakkelijk worden wanneer jullie elkaar na het seksuele avontuurtje weer tegen komen. Een onbekende kan de seks spannender maken en ook minder ingewikkeld, maar je weet niet goed of het wel klikt.

Afspraken

Het is belangrijk om van te voren duidelijke afspraken te maken. Wanneer je een relatie hebt, moet je om kunnen gaan met jaloezie. Kun je het aan om je man te zien genieten van een andere vrouw? Of kan hij het aan om jou niet alleen voor zichzelf te hebben? Maar ook als je single bent en je in een heftige vrijpartij met twee andere singles of een stel stort, is het belangrijk dat je goed weet waar je aan begint. Op het moment dat jij je niet meer prettig voelt bij de situatie moet je altijd kunnen stoppen.

Soms is het lastig om de daad bij het woord te voegen wanneer jullie dan eindelijk met z’n drieën klaar zitten. Om ongemakkelijke situaties te voorkomen, kun je het beste beginnen met een wijntje om te zorgen voor een ontspannen sfeer. Het genieten komt vanzelf!

Bronnen:
Vrouw Online
24Woman

Fotocredits:
Say What
AD

Share This

About the author