Ben je eigenlijk wel gemaakt voor een relatie?

Ben je eigenlijk wel gemaakt voor een relatie?

Het lijkt wel eens of iedereen een relatie moet hebben. Wanneer je de 25 gepasseerd bent en je nog geen vaste vriend hebt, worden hier veel vragen over gesteld. Maar waarom eigenlijk? Is iedereen wel gemaakt voor een relatie?

Er zijn twee soorten singles: de singles die wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe liefde en de singles die het eigenlijk wel prima vinden zo. De eerste groep zou zich eigenlijk af moeten vragen hoe erg het is om heel even single te zijn, tenslotte is de kans groot dat je vanzelf een keer heel gelukkig wordt in de liefde. Bij de tweede groep is het over het algemeen de omgeving die zich meer zorgen maakt. Want waarom heb je nou nog steeds geen vriend?

In de westerse wereld lijkt een relatie bijna een vereiste te zijn voor geluk. Toch wordt lang niet iedereen gelukkig van een relatie. Er zijn ook mensen die gewoon liever (even) single zijn. Voor een korte tijd of misschien wel de rest van je leven. Want waarom zou iedereen perse als stelletje moeten leven? Doe dus vooral waar jij je fijn bij voelt. Is dat in een relatie, dan zul je moeten wachten tot je de ware vindt. Maar leef jij minstens zo gelukkig in je eentje? Dan is daar helemaal niets mee mis!

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author