Apart slapen ook goed voor je seksleven

Apart slapen ook goed voor je seksleven

We hebben al vaak geschreven over het apart slapen binnen een relatie. Veel stellen slapen in een tweepersoonsbed en allebei een eigen slaapkamer nemen, is nog steeds een beetje taboe. Toch is dit niet alleen goed voor je nachtrust, maar ook voor jullie seksleven. 

Ondanks dat het nog steeds een beetje gek gevonden wordt, kiezen er steeds meer mensen voor aparte slaapkamers. Vooral wanneer je een ander ritme hebt dan je partner is dit een goede oplossing. Het doet veel goed voor je nachtrust wanneer je niet wakker wordt van de wekker van de ander of wakker gehouden wordt door zijn gesnurk.

Vaak wordt gedacht dat er niets romantisch is aan twee aparte slaapkamers en dat er dan weinig over blijft van het seksleven. Het tegengestelde is echter waar. Door aparte slaapkamers blijf je juist een beter seksleven houden. In een relatie hoef je immers niet alles van elkaar te zien en een beetje afstand bewaren, kan heel goed zijn. Door te slapen in aparte slaapkamers houd je de juiste afstand en dit zorgt juist voor meer spanning. Voor vriendschap en intimiteit is samen slapen goed, maar voor de passie kun je beter wat meer afstand nemen.

Fotocredits:
Sanodox

Share This

About the author