Als homo naar bed met een vrouw

Als homo naar bed met een vrouw

In het programma Een man weet niet wat hij mist gaan de homoseksuele Tim en Nicolaas op zoek naar de grenzen van hun seksualiteit. Nicolaas filmt het experiment van de hetero-ontmaagding van Tim. Hoe zou het zijn om als homo naar bed te gaan met een vrouw?

Nicolaas heeft ooit al eens het bed gedeeld met een vrouw en is blij met deze ervaring. Tim kan zich er echter niks bij voorstellen, seks hebben met een vrouw terwijl je op mannen valt. Toch gaat hij de uitdaging aan. Tijdens de documentaire leert hij van alles over het lichaam van de vrouw en praat hij met een sekscoach.

Een interessant moment is als Tim een bezoek aan de dierentuin brengt. In het dierenrijk wordt namelijk helemaal geen onderscheid gemaakt tussen hetero-, homo- of biseksualiteit. Mannetjes paren met vrouwtjes, maar voeren ook seksuele handelingen uit met andere mannetjes. Wij mensen plaatsen onszelf en anderen in een hokje. Er is duidelijk onderscheid tussen homoseksualiteit en heteroseksualiteit, maar waarom zou er zo’n strikte grens moeten zijn? Is het niet zo dat je verliefd wordt op een persoon, in plaats van zijn geslacht? En kan er geen sprake zijn van een heel ander soort seksualiteit?

Om dit te testen reist Tim naar Parijs waar hij een leuke meid heeft gevonden die mee wil werken aan zijn experiment. Hij verlegt zijn grenzen en ervaart hoe het is om als homo met een vrouw naar bed te gaan. Kunnen we nog wel het stickertje hetero, homo of bi op iemand plakken? Of is dit een achterhaald idee?

De documentaire is afgelopen dinsdag op tv geweest. Heb je hem gemist? Bekijk de aflevering dan hier.

Share This

About the author