Aftrekken doe je zo

Aftrekken doe je zo

Het schijnt dat mannen beter zijn in aftrekken dan vrouwen. Maar om het daarom maar helemaal niet meer te doen? Hij zal het echt wel waarderen wanneer jij je handen uit de mouwen steekt en deze tips toepast. Zeker weten dat hij daarna niet anders meer wil!

Tip 1: Verzorg je handen

De eerste tip heeft niks met je techniek te maken, maar met de verzorging van je handen. Droge handen voelen niet lekker aan, dus smeer ze van te voren in met een lekkere crème. Last van koude handen? Warm ze dan even op door ze langs elkaar te wrijven. Niks zo vervelend als een paar ijskoude handjes om zijn warme geslacht.

Tip 2: Glijmiddel

Zoals ik al zei is droog niet lekker, dus gebruik flink wat glijmiddel. Durex heeft een speciale variant die ook geschikt is als massagemiddel. Zo kun je je lover eerst een sensuele massage geven en dan langzaam met je handen afdalen.

cosmopolitan aftrekken

Tip 3: Technieken

Je kunt verschillende technieken toepassen, variatie is altijd prettig. Bovendien zul je snel genoeg aan hem merken wat hij fijn vindt en wat minder. Begin rustig. Beweeg je hand langzaam van onder naar boven zodat hij opgewonden wordt. Gebruik je vingertoppen voor extra sensatie. Nu kun je langzaam de druk opvoeren. Kies bijvoorbeeld voor het omstebeurt gebruiken van je handen. Zodra je ene hand bovenaan is gekomen, is je andere hand alweer onderaan. Ook kun je ronddraaiende bewegingen maken met je hand. Vergeet de eikel geen aandacht te geven, die is extra gevoelig. Ben je bang dat hij te snel klaarkomt? Maak dan een rondje van je duim en wijsvinger en laat zijn penis hier doorheen glijden. Doordat je niet je hele hand gebruikt, is de druk minder groot.

Tip 4: Combinatie met je mond

Vind je het een beetje saai om alleen je handen te gebruiken? Mannen vinden de combinatie tussen je mond en je handen heerlijk! Beweeg je handen en mond in tegengestelde richting, dus als je met je mond naar beneden gaat, beweeg je je handen omhoog.

Tip 5: Het orgasme

Wanneer hij klaarkomt, kun je het vocht over zijn buik laten stromen. Zorg er voor dat je zijn jongeheer niet te snel loslaat. Het orgasme kan enkele seconden aanhouden en voor een man voelt het dan fijn als je blijft bewegen. Je merkt vanzelf aan hem wanneer je los kunt laten.

Bronnen:
Cosmopolitan

Foto credits:
Cosmopolitan

Share This

About the author