Adam zkt. Eva: Daten in je nakie

Adam zkt. Eva: Daten in je nakie

Op een normale date doe je hard je best om je leukste kleren en lekkerste luchtje uit te zoeken. Lagen make-up, dure merkkleding en veel sierraden, we doen er alles aan om de andere sekse te imponeren. Maar wat als we al deze overbodige materialen niet zouden hebben? Als we moesten daten in ons nakie?

Adam zkt. Eva is een experiment in de vorm van een tv-programma dat vanaf maart op de Nederlandse televisie zal verschijnen. Singles komen naakt op een onbewoond eiland aan en hebben zo alle tijd om hun date, waaraan ze door het programma zijn gekoppeld, te leren kennen. Hierbij vormen kleren of andere uiterlijke materialen geen belemmerende factoren. What you see is what you get.

De prachtige omgeving; goudgele zandstranden, palmbomen en een helder blauwe zee, zal wellicht wat extra romantiek in de lucht brengen. Wanneer het lijkt te klikken tussen de potentiële nieuwe liefdes, gaan ze door naar een tweede date in een luxe resort, maar dan mét kleding aan.

Benieuwd wat van dit experiment terecht gaat komen? Het datingprogramma is vanaf dinsdag 4 maart om 20.30 uur te zien bij RTL5. Voor oud BNN-presentatrice Nicolette Kluijver zal dit de eerste klus zijn bij deze zender.

Share This

About the author