13 februari: Minnaressendag

13 februari: Minnaressendag

Dat het op 14 februari Valentijn is, weten de meeste mensen al. Maar wist je ook dat het vandaag minnaressendag is? Deze dag is speciaal bedoeld voor mensen die Valentijn ook graag met hun minnaar vieren, maar dit niet op de dag zelf kunnen doen omdat ze dan bij hun partner zijn.

Een beetje schijnheilig is het natuurlijk wel om je geliefde op Valentijn te verrassen terwijl je het de dag daarvoor nog bij je minnaar hebt gedaan. Toch schijnen veel mensen met een geheime liefde dit te doen en bovendien geven ze meer geld uit aan deze dag voor hun affaire dan aan Valentijn voor hun relatie.

Het is dan ook niet gek dat minnaressendag geen bekend begrip is. Stel dat iedereen ervan zou weten, zie dan nog maar eens zonder problemen een afspraak met je geheime affaire te maken zonder dat je partner argwaan krijgt. En uit eten gaan op deze dag wordt ook een beetje lastig, tenslotte weet iedereen meteen dat je niet met je relatie bent, maar met je minnaar. Sowieso is minnaressendag een raar woord, want worden alleen de minnaressen in de watten gelegd of mogen vrouwen hun minnaar ook verwennen? Misschien is het makkelijker als we ons allemaal gewoon bij één relatie houden en dit vieren op Valentijnsdag, morgen dus.

Fotocredits:
WTF

Share This

About the author