12 Landen die het meest tevreden zijn over hun seksleven

12 Landen die het meest tevreden zijn over hun seksleven

Hoe tevreden ben jij over je seksleven? Er is onderzoek gedaan naar de mate van tevredenheid wereldwijd. En wat blijkt? Nederland staat in de top 12! Samen met nog een aantal verrassende landen. 

Van Spanjaarden en Italianen wisten we wel dat ze goed zijn in bed, maar de Zwitsers? Blijkbaar hebben ze een erg goed seksleven in dit bergachtige land, want Zwitserland staat op nummer 1. Naast dat ze zo genieten van de seks, doen ze het ook veilig. Het aantal tienerzwangerschappen is hier tien keer zo klein als in de Verenigde Staten.

Spanje staat vooral bekend om de tolerantie wat betreft homoseksualiteit. Maar ook de hetero´s hebben hier veel plezier in bed, want 90% van de Spanjaarden is tevreden over hun seksleven. In Italië weten ze ook goed hoe ze zich tussen de lakens moeten gedragen. Niet voor niets worden Italianen vaak als een van de beste minnaren ter wereld gezien.

Nederland doet het lang niet slecht met een zesde plek in de lijst. Dankzij alle openheid over seks hebben we een stuk minder tienerzwangerschappen en SOA´s dan conservatievere landen zoals Amerika. Daarbij durft een groot deel van de Nederlanders zijn of haar wensen kenbaar te maken en met de sekspartner te bespreken wat hij of zij fijn vindt in bed.

De rest van de top 12 ziet er als volgt uit:

1. Zwitserland
2. Spanje
3. Italië
4. Brazilië
5. Griekenland
6. Nederland
7. Mexico
8. India
9. Australië
10. Nigeria
11. Duitsland
12. China

Bron:
Alternet
Durex 

Fotocredits:
Age Management Center

Share This

About the author